Skip to main content
Side panel
Kauno maisto pramonės ir prekybos mokymo centro VMA
English (en)
English (en)
Lietuvių (lt)
You are not logged in. (
Log in
)
Virėjo modulinė profesinio mokymo programa
Home
Courses
Suaugusių mokymo dalykai
Virėjo modulinė profesinio mokymo programa
Course categories:
Seminarai
Profesinio mokymo dalykai
Profesinio mokymo dalykai / Maisto technologijų ir prekybos skyrius
Profesinio mokymo dalykai / Maisto technologijų ir prekybos skyrius / Konditeris
Profesinio mokymo dalykai / Maisto technologijų ir prekybos skyrius / Konditeris / K19
Profesinio mokymo dalykai / Maisto technologijų ir prekybos skyrius / Konditeris / K19 / Konditerijos pusgaminių ir puošimo elementų gamyba (5 kred.)
Profesinio mokymo dalykai / Maisto technologijų ir prekybos skyrius / Konditeris / K19 / Nemielinės tešlos konditerijos gaminių gamyba (13 kred.)
Profesinio mokymo dalykai / Maisto technologijų ir prekybos skyrius / Konditeris / K19 / Mielinės tešlos konditerijos gaminių gamyba (5 kred.)
Profesinio mokymo dalykai / Maisto technologijų ir prekybos skyrius / Konditeris / K19 / Rankų darbo saldainių gamyba (5 kred)
Profesinio mokymo dalykai / Maisto technologijų ir prekybos skyrius / Konditeris / K19 / Šakočių kepimas (5 kred.)
Profesinio mokymo dalykai / Maisto technologijų ir prekybos skyrius / Konditeris / K19 / Kreminės konditerijos gamyba (10 kred.)
Profesinio mokymo dalykai / Maisto technologijų ir prekybos skyrius / Konditeris / K20
Profesinio mokymo dalykai / Maisto technologijų ir prekybos skyrius / Konditeris / K20 / Įvadas į profesiją (2 kred.)
Profesinio mokymo dalykai / Maisto technologijų ir prekybos skyrius / Konditeris / K20 / Darbo vietos paruošimas (5 kred.)
Profesinio mokymo dalykai / Maisto technologijų ir prekybos skyrius / Konditeris / K20 / Nemielinės tešlos konditerijos gaminių gamyba (15 kred.)
Profesinio mokymo dalykai / Maisto technologijų ir prekybos skyrius / Konditeris / K20 / Konditerijos pusgaminių ir puošimo elementų gamyba (5 kred)
Profesinio mokymo dalykai / Maisto technologijų ir prekybos skyrius / Konditeris / K20 / Mielinės tešlos konditerijos gaminių gamyba (5 kred.)
Profesinio mokymo dalykai / Maisto technologijų ir prekybos skyrius / Konditeris / K20 / Saugus elgesys ekstremaliose situacijose (1 kred)
Profesinio mokymo dalykai / Maisto technologijų ir prekybos skyrius / Konditeris / K20P
Profesinio mokymo dalykai / Maisto technologijų ir prekybos skyrius / Konditeris / K20P / Įvadas į profesiją (2kred.)
Profesinio mokymo dalykai / Maisto technologijų ir prekybos skyrius / Konditeris / K20P / Darbo vietos paruošimas (5 kred.)
Profesinio mokymo dalykai / Maisto technologijų ir prekybos skyrius / Konditeris / K20P / Mielinės tešlos konditerijos gaminių gamyba (10 kred.)
Profesinio mokymo dalykai / Maisto technologijų ir prekybos skyrius / Konditeris / K20P / Nemielinės tešlos konditerijos gaminių gamyba (20 kred.)
Profesinio mokymo dalykai / Maisto technologijų ir prekybos skyrius / Konditeris / K20P / Konditerijos pusgaminių ir puošimo elementų gamyba (15 kred.)
Profesinio mokymo dalykai / Maisto technologijų ir prekybos skyrius / Konditeris / K20P / Saugus elgesys ekstremaliose situacijose (1 kred.)
Profesinio mokymo dalykai / Maisto technologijų ir prekybos skyrius / Konditeris / K20P / Darbuotojų sauga ir sveikata (2 kred.)
Profesinio mokymo dalykai / Maisto technologijų ir prekybos skyrius / Konditeris / K20P / Sąmoningas fizinio aktyvumo reguliavimas (3 kred.)
Profesinio mokymo dalykai / Maisto technologijų ir prekybos skyrius / Konditeris / K20P / Kreminės konditerijos gamyba (10 kred.)
Profesinio mokymo dalykai / Maisto technologijų ir prekybos skyrius / Konditeris / K20P / Desertų gamyba (5 kred.)
Profesinio mokymo dalykai / Maisto technologijų ir prekybos skyrius / Konditeris / K20P / Šakočių gamyba (5 kred.)
Profesinio mokymo dalykai / Maisto technologijų ir prekybos skyrius / Konditeris / K20P / Įvadas į darbo rinką (10 kred.)
Profesinio mokymo dalykai / Maisto technologijų ir prekybos skyrius / Konditeris / K21
Profesinio mokymo dalykai / Maisto technologijų ir prekybos skyrius / Konditeris / K21 / Įvadas į profesiją (2 kred.)
Profesinio mokymo dalykai / Maisto technologijų ir prekybos skyrius / Konditeris / K21 / Nemielinės tešlos konditerijos gaminių gamyba (10 kred.)
Profesinio mokymo dalykai / Maisto technologijų ir prekybos skyrius / Konditeris / K21 / Darbo vietos paruošimas (5 kred.)
Profesinio mokymo dalykai / Maisto technologijų ir prekybos skyrius / Konditeris / K21 / Darbuotojų sauga ir sveikata (2 kred.)
Profesinio mokymo dalykai / Maisto technologijų ir prekybos skyrius / Konditeris / K21P
Profesinio mokymo dalykai / Maisto technologijų ir prekybos skyrius / Konditeris / K21P / Įvadas į profesiją (2 kred.)
Profesinio mokymo dalykai / Maisto technologijų ir prekybos skyrius / Konditeris / K21P / Darbo vietos paruošimas (5 kred.)
Profesinio mokymo dalykai / Maisto technologijų ir prekybos skyrius / Konditeris / K21P / Nemielinės tešlos konditerijos gaminių gamyba (20 kred.)
Profesinio mokymo dalykai / Maisto technologijų ir prekybos skyrius / Konditeris / K21P / Mielinės tešlos konditerijos gaminių gamyba (10 kred.)
Profesinio mokymo dalykai / Maisto technologijų ir prekybos skyrius / Konditeris / K21P / Konditerijos pusgaminių ir puošimo elementų gamyba (15 kred.)
Profesinio mokymo dalykai / Maisto technologijų ir prekybos skyrius / Konditeris / K21P / Saugus elgesys ekstremaliose situacijose (1 kred.)
Profesinio mokymo dalykai / Maisto technologijų ir prekybos skyrius / Konditeris / K21P / Darbuotojų sauga ir sveikata (2 kred.)
Profesinio mokymo dalykai / Maisto technologijų ir prekybos skyrius / Konditeris / K21T
Profesinio mokymo dalykai / Maisto technologijų ir prekybos skyrius / Konditeris / K21T / Įvadas į profesiją (2 kred.)
Profesinio mokymo dalykai / Maisto technologijų ir prekybos skyrius / Konditeris / K21T / Nemielinės tešlos konditerijos gaminių gamyba (18 kred.)
Profesinio mokymo dalykai / Maisto technologijų ir prekybos skyrius / Konditeris / K21T / Darbo vietos paruošimas (5 kred.)
Profesinio mokymo dalykai / Maisto technologijų ir prekybos skyrius / Konditeris / K21T / Mielinės tešlos konditerijos gaminių gamyba (10 kred)
Profesinio mokymo dalykai / Maisto technologijų ir prekybos skyrius / Konditeris / K21T / Konditerijos pusgaminių ir puošimo elementų gamyba (15 kred.)
Profesinio mokymo dalykai / Maisto technologijų ir prekybos skyrius / Konditeris / K21T / Kreminės konditerijos gamyba (10 kred.)
Profesinio mokymo dalykai / Maisto technologijų ir prekybos skyrius / Konditeris / K21T / Darbuotojų sauga ir sveikata (2 kred.)
Profesinio mokymo dalykai / Maisto technologijų ir prekybos skyrius / Apskaitininkas
Profesinio mokymo dalykai / Maisto technologijų ir prekybos skyrius / Apskaitininkas / A20
Profesinio mokymo dalykai / Maisto technologijų ir prekybos skyrius / Apskaitininkas / A20 / Įvadas į profesiją (1 kred.)
Profesinio mokymo dalykai / Maisto technologijų ir prekybos skyrius / Apskaitininkas / A20 / Buhalterinės apskaitos tvarkymas (10 kred.)
Profesinio mokymo dalykai / Maisto technologijų ir prekybos skyrius / Apskaitininkas / A20 / Turto dokumentų tvarkymas ir registravimas (15 kred)
Profesinio mokymo dalykai / Maisto technologijų ir prekybos skyrius / Apskaitininkas / A20 / Saugus elgesys ekstremaliose situacijose (1 kred)
Profesinio mokymo dalykai / Maisto technologijų ir prekybos skyrius / Apskaitininkas / A20 / Darbuotojų sauga ir sveikata (2 kred)
Profesinio mokymo dalykai / Maisto technologijų ir prekybos skyrius / Apskaitininkas / A20 / Įsipareigojimų dokumentų tvarkymas ir registravimas apskaitoje (10 kred)
Profesinio mokymo dalykai / Maisto technologijų ir prekybos skyrius / Apskaitininkas / A21T
Profesinio mokymo dalykai / Maisto technologijų ir prekybos skyrius / Apskaitininkas / A21T / Įvadas į profesiją (1 kred.)
Profesinio mokymo dalykai / Maisto technologijų ir prekybos skyrius / Apskaitininkas / A21T / A21T Buhalterinės apskaitos tvarkymas (10 kred.)
Profesinio mokymo dalykai / Maisto technologijų ir prekybos skyrius / Apskaitininkas / A21T / A21T Turto dokumentų tvarkymas ir registravimas apskaitoje (15 kred.)
Profesinio mokymo dalykai / Maisto technologijų ir prekybos skyrius / Apskaitininkas / A21T / A21T Įsipareigojimų dokumentų tvarkymas ir registravimas apskaitoje (10 kred)
Profesinio mokymo dalykai / Maisto technologijų ir prekybos skyrius / Apskaitininkas / A21T / Darbuotojų sauga ir sveikata (2 kred.)
Profesinio mokymo dalykai / Maisto technologijų ir prekybos skyrius / Apskaitininkas / A21T / Pajamų ir sąnaudų duomenų formavimas ir apskaitymas (10 kred.)
Profesinio mokymo dalykai / Maisto technologijų ir prekybos skyrius / Apskaitininkas / A21P
Profesinio mokymo dalykai / Maisto technologijų ir prekybos skyrius / Apskaitininkas / A21P / Įvadas į profesiją (1 kred.)
Profesinio mokymo dalykai / Maisto technologijų ir prekybos skyrius / Apskaitininkas / A21P / A21P Mokesčių apskaičiavimas ir deklaravimas (5 kred.)
Profesinio mokymo dalykai / Maisto technologijų ir prekybos skyrius / Apskaitininkas / A21P / A21P Turto dokumentų tvarkymas ir registravimas apskaitoje (15 kred.)
Profesinio mokymo dalykai / Maisto technologijų ir prekybos skyrius / Apskaitininkas / A21P / A21P Įsipareigojimų dokumentų tvarkymas ir registravimas apskaitoje (10 kred)
Profesinio mokymo dalykai / Maisto technologijų ir prekybos skyrius / Apskaitininkas / A21P / A21P Buhalterinės apskaitos tvarkymas (10 kred.)
Profesinio mokymo dalykai / Maisto technologijų ir prekybos skyrius / Apskaitininkas / A21P / Darbuotojų sauga ir sveikata (2 kred.)
Profesinio mokymo dalykai / Maisto technologijų ir prekybos skyrius / Apskaitininkas / A21P / Pajamų ir sąnaudų duomenų formavimas ir apskaitymas (10 kred.)
Profesinio mokymo dalykai / Maisto technologijų ir prekybos skyrius / Maisto pramonės darbuotojas
Profesinio mokymo dalykai / Maisto technologijų ir prekybos skyrius / Maisto pramonės darbuotojas / MP19
Profesinio mokymo dalykai / Maisto technologijų ir prekybos skyrius / Maisto pramonės darbuotojas / MP19 / Mėsos ir paukštienos gaminių gamyba (15 kred.)
Profesinio mokymo dalykai / Maisto technologijų ir prekybos skyrius / Maisto pramonės darbuotojas / MP19 / Duonos ir pyrago gaminių gamyba (3 kred.)
Profesinio mokymo dalykai / Maisto technologijų ir prekybos skyrius / Maisto pramonės darbuotojas / MP20
Profesinio mokymo dalykai / Maisto technologijų ir prekybos skyrius / Maisto pramonės darbuotojas / MP20 / Įvadas į profesiją (2 kred.)
Profesinio mokymo dalykai / Maisto technologijų ir prekybos skyrius / Maisto pramonės darbuotojas / MP20 / Mėsos ir paukštienos pusgaminių gamyba (10 kred.)
Profesinio mokymo dalykai / Maisto technologijų ir prekybos skyrius / Maisto pramonės darbuotojas / MP20 / Mėsos ir paukštienos gaminių gamyba (15 kred.)
Profesinio mokymo dalykai / Maisto technologijų ir prekybos skyrius / Maisto pramonės darbuotojas / MP20 / Duonos ir pyrago gaminių gamyba (5 kred.)
Profesinio mokymo dalykai / Maisto technologijų ir prekybos skyrius / Maisto pramonės darbuotojas / MP20 / Saugus elgesys ekstremaliose situacijose (1 kred.)
Profesinio mokymo dalykai / Maisto technologijų ir prekybos skyrius / Maisto pramonės darbuotojas / MP20 / Darbuotojų sauga ir sveikata (2 kred.)
Profesinio mokymo dalykai / Maisto technologijų ir prekybos skyrius / Maisto pramonės darbuotojas / MP20 / Šakočių gamyba (5 kred)
Profesinio mokymo dalykai / Maisto technologijų ir prekybos skyrius / Maisto pramonės darbuotojas / MP20P
Profesinio mokymo dalykai / Maisto technologijų ir prekybos skyrius / Maisto pramonės darbuotojas / MP20P / MP20P Įvadas į profesiją (2 krediai)
Profesinio mokymo dalykai / Maisto technologijų ir prekybos skyrius / Maisto pramonės darbuotojas / MP20P / MP20P Mėsos ir paukštienos pusgaminių gamyba (15 kred.)
Profesinio mokymo dalykai / Maisto technologijų ir prekybos skyrius / Maisto pramonės darbuotojas / MP20P / MP20P Mėsos ir paukštienos gaminių gamyba (15 kred.)
Profesinio mokymo dalykai / Maisto technologijų ir prekybos skyrius / Maisto pramonės darbuotojas / MP20P / MP20P Duonos ir pyrago kepinių gamyba (15 kred.)
Profesinio mokymo dalykai / Maisto technologijų ir prekybos skyrius / Maisto pramonės darbuotojas / MP20P / MP20P Pieno produktų gamyba (15 kred.)
Profesinio mokymo dalykai / Maisto technologijų ir prekybos skyrius / Maisto pramonės darbuotojas / MP20P / MP20P Saugus elgesys ekstremaliose situacijose (1 kred.)
Profesinio mokymo dalykai / Maisto technologijų ir prekybos skyrius / Maisto pramonės darbuotojas / MP20P / MP20P Sąmoningas fizinio aktyvumo reguliavimas (1 kred.)
Profesinio mokymo dalykai / Maisto technologijų ir prekybos skyrius / Maisto pramonės darbuotojas / MP20P / MP20P Darbuotojų sauga ir sveikata (2 kred.)
Profesinio mokymo dalykai / Maisto technologijų ir prekybos skyrius / Maisto pramonės darbuotojas / MP20P / MP20P Įvadas į darbo rinką (5 kred.)
Profesinio mokymo dalykai / Maisto technologijų ir prekybos skyrius / Maisto pramonės darbuotojas / MP20P / MP20P Šakočių gamyba
Profesinio mokymo dalykai / Maisto technologijų ir prekybos skyrius / Maisto pramonės darbuotojas / MP21
Profesinio mokymo dalykai / Maisto technologijų ir prekybos skyrius / Maisto pramonės darbuotojas / MP21 / MP21 Įvadas į profesiją (2 krediai)
Profesinio mokymo dalykai / Maisto technologijų ir prekybos skyrius / Maisto pramonės darbuotojas / MP21 / MP21 Mėsos ir paukštienos gaminių gamyba (10 kred)
Profesinio mokymo dalykai / Maisto technologijų ir prekybos skyrius / Maisto pramonės darbuotojas / MP21 / Duonos ir pyrago gaminių gamyba (5 kred.)
Profesinio mokymo dalykai / Maisto technologijų ir prekybos skyrius / Maisto pramonės darbuotojas / MP21 / Darbuotojų sauga ir sveikata (2 kred.)
Profesinio mokymo dalykai / Maisto technologijų ir prekybos skyrius / Maisto pramonės darbuotojas / MP21P/MP21T
Profesinio mokymo dalykai / Maisto technologijų ir prekybos skyrius / Maisto pramonės darbuotojas / MP21P/MP21T / MP21P/MP21T Įvadas į profesiją (2 krediai)
Profesinio mokymo dalykai / Maisto technologijų ir prekybos skyrius / Maisto pramonės darbuotojas / MP21P/MP21T / MP21P/MP21T Mėsos ir paukštienos gaminių gamyba (15 kred.)
Profesinio mokymo dalykai / Maisto technologijų ir prekybos skyrius / Maisto pramonės darbuotojas / MP21P/MP21T / MP21P/MP21T Mėsos ir paukštienos pusgaminių gamyba (15 kred.)
Profesinio mokymo dalykai / Maisto technologijų ir prekybos skyrius / Maisto pramonės darbuotojas / MP21P/MP21T / MP21P/T Duonos ir pyrago kepinių gamyba (15 kred.)
Profesinio mokymo dalykai / Maisto technologijų ir prekybos skyrius / Maisto pramonės darbuotojas / MP21P/MP21T / MP21P/T Pieno gaminių gamyba
Profesinio mokymo dalykai / Maisto technologijų ir prekybos skyrius / Maisto pramonės darbuotojas / MP21P/MP21T / MP21P Pieno produktų gamyba (15 kred.)
Profesinio mokymo dalykai / Maisto technologijų ir prekybos skyrius / Maisto pramonės darbuotojas / MP21P/MP21T / Darbuotojų sauga ir sveikata (2 kred.)
Profesinio mokymo dalykai / Maisto technologijų ir prekybos skyrius / Pardavėjas
Profesinio mokymo dalykai / Maisto technologijų ir prekybos skyrius / Pardavėjas / P20M
Profesinio mokymo dalykai / Maisto technologijų ir prekybos skyrius / Pardavėjas / P20M / P20M Buhalterinės apskaitos ir verslo valdymo programa (10 kred.)
Profesinio mokymo dalykai / Maisto technologijų ir prekybos skyrius / Pardavėjas / P20M / P20M Įvadas į profesiją (2 kred.)
Profesinio mokymo dalykai / Maisto technologijų ir prekybos skyrius / Pardavėjas / P20M / P20M Maisto prekių pažinimo pagrindai (10 kred.)
Profesinio mokymo dalykai / Maisto technologijų ir prekybos skyrius / Pardavėjas / P20M / P20M Ne maisto prekių pažinimo pagrindai (10 kred.)
Profesinio mokymo dalykai / Maisto technologijų ir prekybos skyrius / Pardavėjas / P20M / P20M Darbas su prekėmis (10 kred.)
Profesinio mokymo dalykai / Maisto technologijų ir prekybos skyrius / Pardavėjas / P20M / P20M Technologiniai įrengimai (5 kred.)
Profesinio mokymo dalykai / Maisto technologijų ir prekybos skyrius / Pardavėjas / P20M / P20M Elektroniniai kasos aparatai ir kasos sistemos (5 kred.)
Profesinio mokymo dalykai / Maisto technologijų ir prekybos skyrius / Pardavėjas / P20M / P20M Klientų aptarnavimas (10 kred.)
Profesinio mokymo dalykai / Maisto technologijų ir prekybos skyrius / Pardavėjas / P20M / P20M Saugus elgesys ekstremaliose situacijose (1 kred.)
Profesinio mokymo dalykai / Maisto technologijų ir prekybos skyrius / Pardavėjas / P20M / P20M Sąmoningas fizinio aktyvumo reguliavimas (5 kred.)
Profesinio mokymo dalykai / Maisto technologijų ir prekybos skyrius / Pardavėjas / P20M / P20M Darbuotojų sauga ir sveikata (2 kred.)
Profesinio mokymo dalykai / Maisto technologijų ir prekybos skyrius / Pardavėjas / P20M / P20M Vadybos pradmenys (5 kred)
Profesinio mokymo dalykai / Maisto technologijų ir prekybos skyrius / Pardavėjas / P20M / P20M Sveikos gyvensenos pagrindai (5 kred)
Profesinio mokymo dalykai / Maisto technologijų ir prekybos skyrius / Pardavėjas / P20M / P20M Įvadas į darbo rinką (10 kred)
Profesinio mokymo dalykai / Maisto technologijų ir prekybos skyrius / Pardavėjas konsultantas
Profesinio mokymo dalykai / Maisto technologijų ir prekybos skyrius / Pardavėjas konsultantas / PK21T/PK21P
Profesinio mokymo dalykai / Maisto technologijų ir prekybos skyrius / Pardavėjas konsultantas / PK21T/PK21P / PK21T/PK21P Įvadas į profesiją (2 kred.)
Profesinio mokymo dalykai / Maisto technologijų ir prekybos skyrius / Pardavėjas konsultantas / PK21T/PK21P / PK21T/PK21P Materialinių vertybių apskaitos vykdymas (5 kred.)
Profesinio mokymo dalykai / Maisto technologijų ir prekybos skyrius / Pardavėjas konsultantas / PK21T/PK21P / PK21T/PK21T Prekių priėmimas ir sandėliavimas (10 kred)
Profesinio mokymo dalykai / Maisto technologijų ir prekybos skyrius / Pardavėjas konsultantas / PK21T/PK21P / PK21T/PK21P Darbo vietos ir įrangos paruošimas darbui, prekių paruošimas pardavimui (10 kred)
Profesinio mokymo dalykai / Maisto technologijų ir prekybos skyrius / Pardavėjas konsultantas / PK21T/PK21P / Darbuotojų sauga ir sveikata (2 kred.)
Profesinio mokymo dalykai / Maisto technologijų ir prekybos skyrius / Duonos ir pyrago gaminių kepėjas
Profesinio mokymo dalykai / Maisto technologijų ir prekybos skyrius / Duonos ir pyrago gaminių kepėjas / DK20S
Profesinio mokymo dalykai / Maisto technologijų ir prekybos skyrius / Duonos ir pyrago gaminių kepėjas / DK20S / Įvadas į profesiją (1 kred.)
Profesinio mokymo dalykai / Maisto technologijų ir prekybos skyrius / Duonos ir pyrago gaminių kepėjas / DK20S / Maisto produktų ir žaliavų parinkimas ir paruošimas (5 kred.)
Profesinio mokymo dalykai / Maisto technologijų ir prekybos skyrius / Duonos ir pyrago gaminių kepėjas / DK20S / Duonos gaminių gaminimas (5 kred.)
Profesinio mokymo dalykai / Maisto technologijų ir prekybos skyrius / Duonos ir pyrago gaminių kepėjas / DK20S / Saugus elgesys ekstremaliose situacijose (1 kred.)
Profesinio mokymo dalykai / Maisto technologijų ir prekybos skyrius / Duonos ir pyrago gaminių kepėjas / DK20S / Bendravimas su kitais žmonėmis mokymosi ir darbo aplinkoje (22 kred)
Profesinio mokymo dalykai / Maisto technologijų ir prekybos skyrius / Duonos ir pyrago gaminių kepėjas / DK21ST
Profesinio mokymo dalykai / Maisto technologijų ir prekybos skyrius / Duonos ir pyrago gaminių kepėjas / DK21ST / Įvadas į profesiją (1 kred.)
Profesinio mokymo dalykai / Maisto technologijų ir prekybos skyrius / Duonos ir pyrago gaminių kepėjas / DK21S
Profesinio mokymo dalykai / Maisto technologijų ir prekybos skyrius / Duonos ir pyrago gaminių kepėjas / DK21S / Įvadas į profesiją (1 kred.)
Profesinio mokymo dalykai / Viešbučių ir viešojo maitinimo skyrius
Profesinio mokymo dalykai / Viešbučių ir viešojo maitinimo skyrius / Padavėjas ir barmenas
Profesinio mokymo dalykai / Viešbučių ir viešojo maitinimo skyrius / Padavėjas ir barmenas / PB19
Profesinio mokymo dalykai / Viešbučių ir viešojo maitinimo skyrius / Padavėjas ir barmenas / PB19 / Maisto ruošimas - MR (5 KRED)
Profesinio mokymo dalykai / Viešbučių ir viešojo maitinimo skyrius / Padavėjas ir barmenas / PB19 / Svečių aptarnavimas (12 KRED)
Profesinio mokymo dalykai / Viešbučių ir viešojo maitinimo skyrius / Padavėjas ir barmenas / PB19 / Baro paruošimas, jo priežiūra ir svečių aptarnavimas (2 KRED)
Profesinio mokymo dalykai / Viešbučių ir viešojo maitinimo skyrius / Padavėjas ir barmenas / PB19 / Gėrimų, kokteilių, nesudėtingų šaltųjų ir karštųjų užkandžių gaminimas bei patiekimas (15 KRED)
Profesinio mokymo dalykai / Viešbučių ir viešojo maitinimo skyrius / Padavėjas ir barmenas / PB19 / Specialiųjų užsakymų aptarnavimas (10 KRED)
Profesinio mokymo dalykai / Viešbučių ir viešojo maitinimo skyrius / Padavėjas ir barmenas / PB19 / Įvairių skonių kavos gaminimas ir patiekimas (5 kred)
Profesinio mokymo dalykai / Viešbučių ir viešojo maitinimo skyrius / Padavėjas ir barmenas / PB19 / Įvadas į darbo rinką (13 KRED)
Profesinio mokymo dalykai / Viešbučių ir viešojo maitinimo skyrius / Padavėjas ir barmenas / PB20
Profesinio mokymo dalykai / Viešbučių ir viešojo maitinimo skyrius / Padavėjas ir barmenas / PB20 / Įvadas į profesiją (2 kred.)
Profesinio mokymo dalykai / Viešbučių ir viešojo maitinimo skyrius / Padavėjas ir barmenas / PB20 / Darbuotojų sauga ir sveikata (2 kred)
Profesinio mokymo dalykai / Viešbučių ir viešojo maitinimo skyrius / Padavėjas ir barmenas / PB20 / Pasiruošimas svečių aptarnavimui (10 kred)
Profesinio mokymo dalykai / Viešbučių ir viešojo maitinimo skyrius / Padavėjas ir barmenas / PB20 / Svečių aptarnavimas (3 kred)
Profesinio mokymo dalykai / Viešbučių ir viešojo maitinimo skyrius / Padavėjas ir barmenas / PB20 / Barmeno darbo organizavimas (5 kred)
Profesinio mokymo dalykai / Viešbučių ir viešojo maitinimo skyrius / Padavėjas ir barmenas / PB20 / Saugus elgesys ekstremaliose situacijose (1 kred)
Profesinio mokymo dalykai / Viešbučių ir viešojo maitinimo skyrius / Padavėjas ir barmenas / PB20 / Baro paruošimas, jo priežiūra ir svečių aptarnavimas (5 KRED)
Profesinio mokymo dalykai / Viešbučių ir viešojo maitinimo skyrius / Padavėjas ir barmenas / PB20 / Maisto ruošimas
Profesinio mokymo dalykai / Viešbučių ir viešojo maitinimo skyrius / Padavėjas ir barmenas / PB20P
Profesinio mokymo dalykai / Viešbučių ir viešojo maitinimo skyrius / Padavėjas ir barmenas / PB20P / Pasiruošimas aptarnauti svečius (10 kred.)
Profesinio mokymo dalykai / Viešbučių ir viešojo maitinimo skyrius / Padavėjas ir barmenas / PB20P / Baro paruošimas, jo priežiūra ir svečių aptarnavimas (5 kred.)
Profesinio mokymo dalykai / Viešbučių ir viešojo maitinimo skyrius / Padavėjas ir barmenas / PB20P / Barmeno darbo organizavimas (5 kred.)
Profesinio mokymo dalykai / Viešbučių ir viešojo maitinimo skyrius / Padavėjas ir barmenas / PB20P / Svečių aptarnavimas (15 kred.)
Profesinio mokymo dalykai / Viešbučių ir viešojo maitinimo skyrius / Padavėjas ir barmenas / PB20P / Specialiųjų užsakymų aptarnaimas (10 kred.)
Profesinio mokymo dalykai / Viešbučių ir viešojo maitinimo skyrius / Padavėjas ir barmenas / PB20P / Gėrimų, kokteilių, nesudėtingų šaltųjų ir karštųjų užkandžių gaminimas bei patiekimas (15 kred.)
Profesinio mokymo dalykai / Viešbučių ir viešojo maitinimo skyrius / Padavėjas ir barmenas / PB20P / Įvadas į darbo rinką (10 kred.)
Profesinio mokymo dalykai / Viešbučių ir viešojo maitinimo skyrius / Padavėjas ir barmenas / PB20P / PAS. Gėrimų parinkimas ir patiekimas (5 KRED)
Profesinio mokymo dalykai / Viešbučių ir viešojo maitinimo skyrius / Padavėjas ir barmenas / PB20P / PAS. Įvairių skonių kavos gaminimas ir patiekimas (5 KRED)
Profesinio mokymo dalykai / Viešbučių ir viešojo maitinimo skyrius / Padavėjas ir barmenas / PB20P / Baigiamasis modulis (10 kred.)
Profesinio mokymo dalykai / Viešbučių ir viešojo maitinimo skyrius / Padavėjas ir barmenas / PB21
Profesinio mokymo dalykai / Viešbučių ir viešojo maitinimo skyrius / Padavėjas ir barmenas / PB21 / Įvadas į profesiją (2 kred.)
Profesinio mokymo dalykai / Viešbučių ir viešojo maitinimo skyrius / Padavėjas ir barmenas / PB21 / Darbuotojų sauga ir sveikata (2 kred)
Profesinio mokymo dalykai / Viešbučių ir viešojo maitinimo skyrius / Padavėjas ir barmenas / PB21 / Pasiruošimas svečių aptarnavimui (10 kred)
Profesinio mokymo dalykai / Viešbučių ir viešojo maitinimo skyrius / Padavėjas ir barmenas / PB21 / Svečių aptarnavimas (3 kred)
Profesinio mokymo dalykai / Viešbučių ir viešojo maitinimo skyrius / Padavėjas ir barmenas / PB21 / Barmeno darbo organizavimas (5 kred)
Profesinio mokymo dalykai / Viešbučių ir viešojo maitinimo skyrius / Padavėjas ir barmenas / PB21 / Saugus elgesys ekstremaliose situacijose (1 kred)
Profesinio mokymo dalykai / Viešbučių ir viešojo maitinimo skyrius / Padavėjas ir barmenas / PB21P/PB21T
Profesinio mokymo dalykai / Viešbučių ir viešojo maitinimo skyrius / Padavėjas ir barmenas / PB21P/PB21T / Įvadinis modulis (2 kred.)
Profesinio mokymo dalykai / Viešbučių ir viešojo maitinimo skyrius / Padavėjas ir barmenas / PB21P/PB21T / Darbuotojų sauga ir sveikata (2 kred.)
Profesinio mokymo dalykai / Viešbučių ir viešojo maitinimo skyrius / Padavėjas ir barmenas / PB21P/PB21T / Pasiruošimas aptarnauti svečius (10 kred.)
Profesinio mokymo dalykai / Viešbučių ir viešojo maitinimo skyrius / Padavėjas ir barmenas / PB21P/PB21T / Specialiųjų užsakymų aptarnaimas (10 kred.)
Profesinio mokymo dalykai / Viešbučių ir viešojo maitinimo skyrius / Padavėjas ir barmenas / PB21P/PB21T / Baro paruošimas, jo priežiūra ir svečių aptarnavimas (5 kred.)
Profesinio mokymo dalykai / Viešbučių ir viešojo maitinimo skyrius / Padavėjas ir barmenas / PB21P/PB21T / Svečių aptarnavimas (15 kred.)
Profesinio mokymo dalykai / Viešbučių ir viešojo maitinimo skyrius / Padavėjas ir barmenas / PB21P/PB21T / Barmeno darbo organizavimas (5 kred.)
Profesinio mokymo dalykai / Viešbučių ir viešojo maitinimo skyrius / Padavėjas ir barmenas / PB21P/PB21T / Gėrimų, kokteilių, nesudėtingų šaltųjų ir karštųjų užkandžių gaminimas bei patiekimas (15 kred.)
Profesinio mokymo dalykai / Viešbučių ir viešojo maitinimo skyrius / Padavėjas ir barmenas / PB21P/PB21T / Įvadas į darbo rinką (10 kred.)
Profesinio mokymo dalykai / Viešbučių ir viešojo maitinimo skyrius / Virėjas
Profesinio mokymo dalykai / Viešbučių ir viešojo maitinimo skyrius / Virėjas / V19
Profesinio mokymo dalykai / Viešbučių ir viešojo maitinimo skyrius / Virėjas / V19 / Salotų, užkandžių, garnyrų ir šaltųjų patiekalų gaminimas, jų apipavidalinimas ir kokybės vertinimas (8 kred)
Profesinio mokymo dalykai / Viešbučių ir viešojo maitinimo skyrius / Virėjas / V19 / Darbas su dokumentais (2+3 KRED)
Profesinio mokymo dalykai / Viešbučių ir viešojo maitinimo skyrius / Virėjas / V19 / Salotų, užkandžių, garnyrų ir šaltųjų patiekalų gaminimas, jų apipavidalinimas ir kokybės vertinimas (8 kred)
Profesinio mokymo dalykai / Viešbučių ir viešojo maitinimo skyrius / Virėjas / V19 / Sriubų, karštųjų patiekalų ir padažų gaminimas, jų apipavidalinimas ir kokybės vertinimas (12 kred)
Profesinio mokymo dalykai / Viešbučių ir viešojo maitinimo skyrius / Virėjas / V19 / Saldžiųjų patiekalų gaminimas, jų apipavidalinimas ir kokybės įvertinimas
Profesinio mokymo dalykai / Viešbučių ir viešojo maitinimo skyrius / Virėjas / V19 / Lietuviškų tradicinių patiekalų gaminimas
Profesinio mokymo dalykai / Viešbučių ir viešojo maitinimo skyrius / Virėjas / V19 / Patiekalų pobūviams gaminimas ir patiekimas (20 KRED)
Profesinio mokymo dalykai / Viešbučių ir viešojo maitinimo skyrius / Virėjas / V19 / Sveikos mitybos patiekalų gaminimas (5 KRED)
Profesinio mokymo dalykai / Viešbučių ir viešojo maitinimo skyrius / Virėjas / V19 / Įvadas į darbo rinką (10 KRED)
Profesinio mokymo dalykai / Viešbučių ir viešojo maitinimo skyrius / Virėjas / V19S
Profesinio mokymo dalykai / Viešbučių ir viešojo maitinimo skyrius / Virėjas / V19S / Nesudėtingos technologijos patiekalų gamyba (10 kred.)
Profesinio mokymo dalykai / Viešbučių ir viešojo maitinimo skyrius / Virėjas / V19S / Nesudėtingos technologijos pusgaminių gaminimas (7 kred.)
Profesinio mokymo dalykai / Viešbučių ir viešojo maitinimo skyrius / Virėjas / V19S / Darbuotojų sauga ir sveikata (2 kred)
Profesinio mokymo dalykai / Viešbučių ir viešojo maitinimo skyrius / Virėjas / V19S / Įsitraukimas į socialinį gyvenimą ir darbinę veiklą (20 kred)
Profesinio mokymo dalykai / Viešbučių ir viešojo maitinimo skyrius / Virėjas / V20
Profesinio mokymo dalykai / Viešbučių ir viešojo maitinimo skyrius / Virėjas / V20 / Įvadas į virėjo profesiją (2 KRED)
Profesinio mokymo dalykai / Viešbučių ir viešojo maitinimo skyrius / Virėjas / V20 / Tvarkos virtuvėje palaikymas (5 kred.)
Profesinio mokymo dalykai / Viešbučių ir viešojo maitinimo skyrius / Virėjas / V20 / Pasiruošimas patiekalų gaminimui (5 kred.)
Profesinio mokymo dalykai / Viešbučių ir viešojo maitinimo skyrius / Virėjas / V20 / Sriubų, karštųjų patiekalų ir padažų gaminimas, jų apipavidalinimas ir kokybės vertinimas (8 kred.)
Profesinio mokymo dalykai / Viešbučių ir viešojo maitinimo skyrius / Virėjas / V20 / Darbuotojų sauga ir sveikata (2 kred.)
Profesinio mokymo dalykai / Viešbučių ir viešojo maitinimo skyrius / Virėjas / V20 / Saugus elgesys ekstremaliose situacijose (1 kred.)
Profesinio mokymo dalykai / Viešbučių ir viešojo maitinimo skyrius / Virėjas / V20 / Salotų, užkandžių, garnyrų ir šaltųjų patiekalų gaminimas, jų apipavidalinimas ir kokybės vertinimas (15 KRED)
Profesinio mokymo dalykai / Viešbučių ir viešojo maitinimo skyrius / Virėjas / V20 / Darbas su dokumentais (2 kred.)
Profesinio mokymo dalykai / Viešbučių ir viešojo maitinimo skyrius / Virėjas / V20P/V20T
Profesinio mokymo dalykai / Viešbučių ir viešojo maitinimo skyrius / Virėjas / V20P/V20T / Pasiruošimas patiekalų gaminimui (5 kred)
Profesinio mokymo dalykai / Viešbučių ir viešojo maitinimo skyrius / Virėjas / V20P/V20T / Įvadas į profesiją (2 kred)
Profesinio mokymo dalykai / Viešbučių ir viešojo maitinimo skyrius / Virėjas / V20P/V20T / Darbas su dokumentais (5 kred)
Profesinio mokymo dalykai / Viešbučių ir viešojo maitinimo skyrius / Virėjas / V20P/V20T / Tvarkos virtuvėje palaikymas (5 kred)
Profesinio mokymo dalykai / Viešbučių ir viešojo maitinimo skyrius / Virėjas / V20P/V20T / Salotų, užkandžių, garnyrų ir šaltųjų patiekalų gaminimas, jų apipavidalinimas ir kokybės vertinimas - (15 kred)
Profesinio mokymo dalykai / Viešbučių ir viešojo maitinimo skyrius / Virėjas / V20P/V20T / Sriubų, karštųjų patiekalų ir padažų gaminimas, jų apipavidalinimas ir kokybės vertinimas (20 kred)
Profesinio mokymo dalykai / Viešbučių ir viešojo maitinimo skyrius / Virėjas / V20P/V20T / Patiekalų pobūviams gaminimas ir patiekimas (20 kred.)
Profesinio mokymo dalykai / Viešbučių ir viešojo maitinimo skyrius / Virėjas / V20P/V20T / Saldžių patiekalų gaminimas, jų apipavidalinimas ir kokybės vertinimas (10 KRED.)
Profesinio mokymo dalykai / Viešbučių ir viešojo maitinimo skyrius / Virėjas / V20P/V20T / Sveikos mitybos patiekalų gaminimas (5 KRED.)
Profesinio mokymo dalykai / Viešbučių ir viešojo maitinimo skyrius / Virėjas / V20P/V20T / Lietuviškų tradicinių patiekalų gaminimas (5 KRED)
Profesinio mokymo dalykai / Viešbučių ir viešojo maitinimo skyrius / Virėjas / V20P/V20T / Įvadas į darbo rinką (10 KRED)
Profesinio mokymo dalykai / Viešbučių ir viešojo maitinimo skyrius / Virėjas / V20 P2/T2
Profesinio mokymo dalykai / Viešbučių ir viešojo maitinimo skyrius / Virėjas / V20 P2/T2 / P2/T2 Įvadas į profesiją (2 kred)
Profesinio mokymo dalykai / Viešbučių ir viešojo maitinimo skyrius / Virėjas / V20 P2/T2 / P2/T2 Tvarkos virtuvėje palaikymas (5 kred)
Profesinio mokymo dalykai / Viešbučių ir viešojo maitinimo skyrius / Virėjas / V20 P2/T2 / P2/T2 Pasiruošimas patiekalų gaminimui (5 kred)
Profesinio mokymo dalykai / Viešbučių ir viešojo maitinimo skyrius / Virėjas / V20 P2/T2 / P2/T2 Sriubų, karštųjų patiekalų ir padažų gaminimas, jų apipavidalinimas ir kokybės vertinimas (20 kred)
Profesinio mokymo dalykai / Viešbučių ir viešojo maitinimo skyrius / Virėjas / V20 P2/T2 / P2 Salotų, užkandžių, garnyrų ir šaltųjų patiekalų gaminimas, jų apipavidalinimas ir kokybės vertinimas - (15 kred)
Profesinio mokymo dalykai / Viešbučių ir viešojo maitinimo skyrius / Virėjas / V20 P2/T2 / P2/T2 Darbuotojų sauga ir sveikata (2 kred)
Profesinio mokymo dalykai / Viešbučių ir viešojo maitinimo skyrius / Virėjas / V20 P2/T2 / P2/T2 Saugus elgesys ekstremaliose situacijose (1 kred)
Profesinio mokymo dalykai / Viešbučių ir viešojo maitinimo skyrius / Virėjas / V20 P2/T2 / P2/T2 Sąmoningas fizinio aktyvumo reguliavimas (5 kred)
Profesinio mokymo dalykai / Viešbučių ir viešojo maitinimo skyrius / Virėjas / V20 P2/T2 / Patiekalų pobūviams gaminimas ir patiekimas (20 KRED)
Profesinio mokymo dalykai / Viešbučių ir viešojo maitinimo skyrius / Virėjas / V20 P2/T2 / Sveikos mitybos patiekalų gaminimas (5 KRED)
Profesinio mokymo dalykai / Viešbučių ir viešojo maitinimo skyrius / Virėjas / V20 P2/T2 / Lietuviškų tradicinių patiekalų gaminimas (5 KRED)
Profesinio mokymo dalykai / Viešbučių ir viešojo maitinimo skyrius / Virėjas / V20S
Profesinio mokymo dalykai / Viešbučių ir viešojo maitinimo skyrius / Virėjas / V20S / Įvadas į profesiją (1 kred.)
Profesinio mokymo dalykai / Viešbučių ir viešojo maitinimo skyrius / Virėjas / V20S / Maisto produktų ir žaliavų parinkimas, pirminis jų apdorojimas (10 kred.)
Profesinio mokymo dalykai / Viešbučių ir viešojo maitinimo skyrius / Virėjas / V20S / Nesudėtingos technologijos patiekalų gaminimas (10 kred.)
Profesinio mokymo dalykai / Viešbučių ir viešojo maitinimo skyrius / Virėjas / V20S / Saugus elgesys ekstremaliose situacijose (1 kred.)
Profesinio mokymo dalykai / Viešbučių ir viešojo maitinimo skyrius / Virėjas / V20S / Bendravimas su kitais žmonėmis mokymosi ir darbo aplinkoje (22 kred)
Profesinio mokymo dalykai / Viešbučių ir viešojo maitinimo skyrius / Virėjas / V21
Profesinio mokymo dalykai / Viešbučių ir viešojo maitinimo skyrius / Virėjas / V21 / Įvadas į virėjo profesiją (2 KRED)
Profesinio mokymo dalykai / Viešbučių ir viešojo maitinimo skyrius / Virėjas / V21 / Tvarkos virtuvėje palaikymas (5 kred.)
Profesinio mokymo dalykai / Viešbučių ir viešojo maitinimo skyrius / Virėjas / V21 / Pasiruošimas patiekalų gaminimui (5 kred.)
Profesinio mokymo dalykai / Viešbučių ir viešojo maitinimo skyrius / Virėjas / V21 / Sriubų, karštųjų patiekalų ir padažų gaminimas, jų apipavidalinimas ir kokybės vertinimas (8 kred.)
Profesinio mokymo dalykai / Viešbučių ir viešojo maitinimo skyrius / Virėjas / V21 / Darbuotojų sauga ir sveikata (2 kred.)
Profesinio mokymo dalykai / Viešbučių ir viešojo maitinimo skyrius / Virėjas / V21 / Saugus elgesys ekstremaliose situacijose (1 kred.)
Profesinio mokymo dalykai / Viešbučių ir viešojo maitinimo skyrius / Virėjas / V21S
Profesinio mokymo dalykai / Viešbučių ir viešojo maitinimo skyrius / Virėjas / V21S / V21S Įvadinis modulis
Profesinio mokymo dalykai / Viešbučių ir viešojo maitinimo skyrius / Virėjas / V21P/T
Profesinio mokymo dalykai / Viešbučių ir viešojo maitinimo skyrius / Virėjas / V21P/T / Įvadas į profesiją (2 kred)
Profesinio mokymo dalykai / Viešbučių ir viešojo maitinimo skyrius / Virėjas / V21P/T / Tvarkos virtuvėje palaikymas (5 kred)
Profesinio mokymo dalykai / Viešbučių ir viešojo maitinimo skyrius / Virėjas / V21P/T / Pasiruošimas patiekalų gaminimui (5 kred)
Profesinio mokymo dalykai / Viešbučių ir viešojo maitinimo skyrius / Virėjas / V21P/T / Sriubų, karštųjų patiekalų ir padažų gaminimas, jų apipavidalinimas ir kokybės vertinimas (20 kred)
Profesinio mokymo dalykai / Viešbučių ir viešojo maitinimo skyrius / Virėjas / V21P/T / Darbas su dokumentais (5 kred)
Profesinio mokymo dalykai / Viešbučių ir viešojo maitinimo skyrius / Virėjas / V21P/T / Salotų, užkandžių, garnyrų ir šaltųjų patiekalų gaminimas, jų apipavidalinimas ir kokybės vertinimas - (15 kred)
Profesinio mokymo dalykai / Viešbučių ir viešojo maitinimo skyrius / Virėjas / V21P/T / Saugus elgesys ekstremaliose situacijose (1 kred)
Profesinio mokymo dalykai / Viešbučių ir viešojo maitinimo skyrius / Virėjas / V21P/T / Darbuotojų sauga ir sveikata (2 kred)
Profesinio mokymo dalykai / Viešbučių ir viešojo maitinimo skyrius / Virėjas / V21P/T / Pusgaminių ir karštųjų patiekalų gaminimas ir jų apipavidalinimas (20 kred)
Profesinio mokymo dalykai / Viešbučių ir viešojo maitinimo skyrius / Virėjas / V21P1/T1
Profesinio mokymo dalykai / Viešbučių ir viešojo maitinimo skyrius / Virėjas / V21P1/T1 / Įvadas į profesiją (2 kred)
Profesinio mokymo dalykai / Viešbučių ir viešojo maitinimo skyrius / Virėjas / V21P1/T1 / Tvarkos virtuvėje palaikymas (5 kred)
Profesinio mokymo dalykai / Viešbučių ir viešojo maitinimo skyrius / Virėjas / V21P1/T1 / Pasiruošimas patiekalų gaminimui (5 kred)
Profesinio mokymo dalykai / Viešbučių ir viešojo maitinimo skyrius / Virėjas / V21P1/T1 / Pusgaminių ir karštųjų patiekalų gaminimas ir jų apipavidalinimas (20 kred)
Profesinio mokymo dalykai / Viešbučių ir viešojo maitinimo skyrius / Virėjas / V21P1/T1 / Darbas su dokumentais (5 kred)
Profesinio mokymo dalykai / Viešbučių ir viešojo maitinimo skyrius / Virėjas / V21P1/T1 / Salotų ir garnyrų gaminimas ir jų apipavidalinimas (10 kred)
Profesinio mokymo dalykai / Viešbučių ir viešojo maitinimo skyrius / Virėjas / V21P1/T1 / Įvadas į darbo rinką (5 kred)
Profesinio mokymo dalykai / Viešbučių ir viešojo maitinimo skyrius / Virėjas / V21P1/T1 / Saugus elgesys ekstremaliose situacijose (1 kred)
Profesinio mokymo dalykai / Viešbučių ir viešojo maitinimo skyrius / Virėjas / V21P1/T1 / Darbuotojų sauga ir sveikata (2 kred)
Profesinio mokymo dalykai / Viešbučių ir viešojo maitinimo skyrius / Kelionių pardavimo agentas
Profesinio mokymo dalykai / Viešbučių ir viešojo maitinimo skyrius / Kelionių pardavimo agentas / KPA21P/T
Profesinio mokymo dalykai / Viešbučių ir viešojo maitinimo skyrius / Kelionių pardavimo agentas / KPA21P/T / KPA21P Įvadas į profesiją (1 KRED)
Profesinio mokymo dalykai / Viešbučių ir viešojo maitinimo skyrius / Kelionių pardavimo agentas / KPA21P/T / KPA21P/T 1 dalis. Informacijos paieška ir klientų konsultavimas organizuotų turistinių kelionių ir turizmo paslaugų teikimo klausimais (15 KRED)
Profesinio mokymo dalykai / Viešbučių ir viešojo maitinimo skyrius / Kelionių pardavimo agentas / KPA21P/T / KPA21P/T 2 dalis. Informacijos paieška ir klientų konsultavimas organizuotų turistinių kelionių ir turizmo paslaugų teikimo klausimais (15 KRED)
Profesinio mokymo dalykai / Viešbučių ir viešojo maitinimo skyrius / Kelionių pardavimo agentas / KPA21P/T / KPA21P Saugus elgesys ekstremaliose situacijose (1 KRED)
Profesinio mokymo dalykai / Viešbučių ir viešojo maitinimo skyrius / Kelionių pardavimo agentas / KPA21P/T / KPA21P/T Darbuotojų sauga ir sveikata (2 KRED)
Profesinio mokymo dalykai / Viešbučių ir viešojo maitinimo skyrius / Kelionių pardavimo agentas / KPA21P/T / KPA21P/T Organizuotų turistinių kelionių ir turimo paslaugų rinkinių teikimas (15 KRED)
Profesinio mokymo dalykai / Viešbučių ir viešojo maitinimo skyrius / Kelionių pardavimo agentas / KPA21P/T / KPA21P Turizmo po Lietuvą paslaugų pardavimas (5 KRED)
Profesinio mokymo dalykai / Viešbučių ir viešojo maitinimo skyrius / Kelionių pardavimo agentas / KPA21P/T / KPA21P/T Įvadas į darbo rinką (5 KRED)
Profesinio mokymo dalykai / Viešbučių ir viešojo maitinimo skyrius / Svečių aptarnavimo darbuotojas
Profesinio mokymo dalykai / Viešbučių ir viešojo maitinimo skyrius / Svečių aptarnavimo darbuotojas / KT19S
Profesinio mokymo dalykai / Viešbučių ir viešojo maitinimo skyrius / Svečių aptarnavimo darbuotojas / KT19S / Bendravimas su kitais žmonėmis mokymosi ir darbo aplinkoje (23,34 kred.)
Profesinio mokymo dalykai / Viešbučių ir viešojo maitinimo skyrius / Svečių aptarnavimo darbuotojas / SA20
Profesinio mokymo dalykai / Viešbučių ir viešojo maitinimo skyrius / Svečių aptarnavimo darbuotojas / SA20 / Įvadas į profesiją (2 kred)
Profesinio mokymo dalykai / Viešbučių ir viešojo maitinimo skyrius / Svečių aptarnavimo darbuotojas / SA20 / Darbuotojų sauga ir sveikata (2 kred)
Profesinio mokymo dalykai / Viešbučių ir viešojo maitinimo skyrius / Svečių aptarnavimo darbuotojas / SA20 / Svečių priėmimas APTĮ - SP (10 KRED)
Profesinio mokymo dalykai / Viešbučių ir viešojo maitinimo skyrius / Svečių aptarnavimo darbuotojas / SA20 / Kambarių ir bendro naudojimo patalpų tvarkymas APTĮ - KBNPV (15 KRED)
Profesinio mokymo dalykai / Viešbučių ir viešojo maitinimo skyrius / Svečių aptarnavimo darbuotojas / SA20 / Saugus elgesys ekstremaliose situacijose (1 kred)
Profesinio mokymo dalykai / Viešbučių ir viešojo maitinimo skyrius / Svečių aptarnavimo darbuotojas / SA20 / Pusryčių paruošimas
Profesinio mokymo dalykai / Viešbučių ir viešojo maitinimo skyrius / Svečių aptarnavimo darbuotojas / SA20 / Apskaitos proceso organizavimas APTĮ (5 KRED)
Profesinio mokymo dalykai / Viešbučių ir viešojo maitinimo skyrius / Svečių aptarnavimo darbuotojas / SA20P
Profesinio mokymo dalykai / Viešbučių ir viešojo maitinimo skyrius / Svečių aptarnavimo darbuotojas / SA20P / Įvadas į profesiją (2 KRED)
Profesinio mokymo dalykai / Viešbučių ir viešojo maitinimo skyrius / Svečių aptarnavimo darbuotojas / SA20P / Darbuotojų sauga ir sveikata (2 KRED)
Profesinio mokymo dalykai / Viešbučių ir viešojo maitinimo skyrius / Svečių aptarnavimo darbuotojas / SA20P / Svečių priėmimas APTĮ - SP (10 KRED)
Profesinio mokymo dalykai / Viešbučių ir viešojo maitinimo skyrius / Svečių aptarnavimo darbuotojas / SA20P / Apskaitos proceso organizavimas APTĮ - APO (5 KRED)
Profesinio mokymo dalykai / Viešbučių ir viešojo maitinimo skyrius / Svečių aptarnavimo darbuotojas / SA20P / Bendrosios tvarkos priežiūra APTĮ - KBNPV 10 KRED)
Profesinio mokymo dalykai / Viešbučių ir viešojo maitinimo skyrius / Svečių aptarnavimo darbuotojas / SA20P / Kambarių ir bendro naudojimo patalpų tvarkymas APTĮ - KBNPV (15 KRED)
Profesinio mokymo dalykai / Viešbučių ir viešojo maitinimo skyrius / Svečių aptarnavimo darbuotojas / SA20P / Pusryčių paruošimas - PP (10 KRED)
Profesinio mokymo dalykai / Viešbučių ir viešojo maitinimo skyrius / Svečių aptarnavimo darbuotojas / SA20P / Maitinimo paslaugų suteikimas svečiams - MPSS (10 KRED)
Profesinio mokymo dalykai / Viešbučių ir viešojo maitinimo skyrius / Svečių aptarnavimo darbuotojas / SA20P / Tekstilės gaminių priežiūra skalbykloje (10 KRED.)
Profesinio mokymo dalykai / Viešbučių ir viešojo maitinimo skyrius / Svečių aptarnavimo darbuotojas / SA20P / Įvadas į darbą rinką (10 KRED)
Profesinio mokymo dalykai / Viešbučių ir viešojo maitinimo skyrius / Svečių aptarnavimo darbuotojas / KT20S
Profesinio mokymo dalykai / Viešbučių ir viešojo maitinimo skyrius / Svečių aptarnavimo darbuotojas / KT20S / Darbuotojų sauga ir sveikata (1 kred.)
Profesinio mokymo dalykai / Viešbučių ir viešojo maitinimo skyrius / Svečių aptarnavimo darbuotojas / KT20S / Bendravimas su kitais žmonėmis mokymosi ir darbo aplinkoje (32 kred.)
Profesinio mokymo dalykai / Viešbučių ir viešojo maitinimo skyrius / Svečių aptarnavimo darbuotojas / KT20S / Kambarių tvarkymas apgyvendinimo paslaugas teikiančioje įmonėje (8+2 kred.)
Profesinio mokymo dalykai / Viešbučių ir viešojo maitinimo skyrius / Svečių aptarnavimo darbuotojas / KT21S
Profesinio mokymo dalykai / Viešbučių ir viešojo maitinimo skyrius / Svečių aptarnavimo darbuotojas / KT21S / Darbuotojų sauga ir sveikata (1 kred.)
Profesinio mokymo dalykai / Viešbučių ir viešojo maitinimo skyrius / Svečių aptarnavimo darbuotojas / SA21P/T
Profesinio mokymo dalykai / Viešbučių ir viešojo maitinimo skyrius / Svečių aptarnavimo darbuotojas / SA21P/T / Įvadas į profesiją (2 KRED)
Profesinio mokymo dalykai / Viešbučių ir viešojo maitinimo skyrius / Svečių aptarnavimo darbuotojas / SA21P/T / Darbuotojų sauga ir sveikata (2 KRED)
Profesinio mokymo dalykai / Viešbučių ir viešojo maitinimo skyrius / Svečių aptarnavimo darbuotojas / SA21P/T / Svečių priėmimas APTĮ - SP (10 KRED)
Profesinio mokymo dalykai / Viešbučių ir viešojo maitinimo skyrius / Svečių aptarnavimo darbuotojas / SA21P/T / Apskaitos proceso organizavimas APTĮ - APO (5 KRED)
Profesinio mokymo dalykai / Viešbučių ir viešojo maitinimo skyrius / Svečių aptarnavimo darbuotojas / SA21P/T / Bendrosios tvarkos priežiūra APTĮ - KBNPV 10 KRED)
Profesinio mokymo dalykai / Viešbučių ir viešojo maitinimo skyrius / Svečių aptarnavimo darbuotojas / SA21P/T / Kambarių ir bendro naudojimo patalpų tvarkymas APTĮ - KBNPV (15 KRED)
Profesinio mokymo dalykai / Viešbučių ir viešojo maitinimo skyrius / Svečių aptarnavimo darbuotojas / SA21P/T / Pusryčių paruošimas - PP (10 KRED)
Profesinio mokymo dalykai / Viešbučių ir viešojo maitinimo skyrius / Svečių aptarnavimo darbuotojas / SA21P/T / Maitinimo paslaugų suteikimas svečiams - MPSS (10 KRED)
Profesinio mokymo dalykai / Viešbučių ir viešojo maitinimo skyrius / Viešbučio ekonomas
Profesinio mokymo dalykai / Viešbučių ir viešojo maitinimo skyrius / Viešbučio ekonomas / VE21P/T
Profesinio mokymo dalykai / Viešbučių ir viešojo maitinimo skyrius / Viešbučio ekonomas / VE21P/T / VE21P Įvadas į profesiją (1 kred)
Profesinio mokymo dalykai / Viešbučių ir viešojo maitinimo skyrius / Viešbučio ekonomas / VE21P/T / VE21P/T Apgyvendinimo paslaugas teikiančios įmonės ūkio poreikių užtikrinimas (10 kred.)
Profesinio mokymo dalykai / Viešbučių ir viešojo maitinimo skyrius / Viešbučio ekonomas / VE21P/T / VE21P/T Darbuotojų darbo organizavimas (10 kred)
Profesinio mokymo dalykai / Viešbučių ir viešojo maitinimo skyrius / Viešbučio ekonomas / VE21P/T / Saugus elgesys ekstremaliose situacijose (1 kred)
Profesinio mokymo dalykai / Viešbučių ir viešojo maitinimo skyrius / Viešbučio ekonomas / VE21P/T / Darbuotojų sauga ir sveikata (2 kred)
Profesinio mokymo dalykai / Viešbučių ir viešojo maitinimo skyrius / Viešbučio ekonomas / VE21P/T / Valymo ir tvarkymo darbų koordinavimas (10 kred)
Profesinio mokymo dalykai / Viešbučių ir viešojo maitinimo skyrius / Viešbučio ekonomas / VE21P/T / Interjero ir eksterjero apipavidalinimas (5 kred)
Profesinio mokymo dalykai / Viešbučių ir viešojo maitinimo skyrius / Viešbučio ekonomas / VE21P/T / Įvadas į darbą rinką (5 kred)
Bendrojo lavinimo mokymo dalykai
Bendrojo lavinimo mokymo dalykai / 9 klasė
Bendrojo lavinimo mokymo dalykai / 10 klasė
Bendrojo lavinimo mokymo dalykai / 11 klasė
Bendrojo lavinimo mokymo dalykai / 12 klasė
Suaugusių mokymo dalykai
Suaugusių mokymo dalykai / Pardavėjo mokymo programa
Suaugusių mokymo dalykai / Virėjo modulinė profesinio mokymo programa
Suaugusių mokymo dalykai / Konditerio modulinė profesinio mokymo programa
Suaugusių mokymo dalykai / Apskaitininko modulinė profesinio mokymo programa
Neformaliojo ugdymo būreliai
Renginiai nuotoliniu būdu
Mokytojams informacija
Mokytojams informacija / Biuro administratorius
Search courses
Search courses
Available courses
Karštieji padažai
Category:
Virėjo modulinė profesinio mokymo programa
Access
Teacher: VITA BRŪZGIENĖ
Teacher: MARYTĖ PETKEVIČIENĖ
Teacher: DAINA SINKEVIČIENĖ
Suaug_Tvarkos virtuvėje palaikymas
Category:
Virėjo modulinė profesinio mokymo programa
Access
Teacher: VITA BRŪZGIENĖ
Teacher: MARYTĖ PETKEVIČIENĖ
Teacher: DAINA SINKEVIČIENĖ
Suaug_Pasiruošimas patiekalų gamybai
Category:
Virėjo modulinė profesinio mokymo programa
Access
Teacher: VITA BRŪZGIENĖ
Teacher: MARYTĖ PETKEVIČIENĖ
Teacher: DAINA SINKEVIČIENĖ
Suaug_Maisto prekių mokslas
Category:
Virėjo modulinė profesinio mokymo programa
Access
Teacher: VITA BRŪZGIENĖ
Teacher: MARYTĖ PETKEVIČIENĖ
Teacher: DAINA SINKEVIČIENĖ
Suaug_Pusgaminių gamybos technologijos
Category:
Virėjo modulinė profesinio mokymo programa
Access
Teacher: VITA BRŪZGIENĖ
Teacher: MARYTĖ PETKEVIČIENĖ
Teacher: DAINA SINKEVIČIENĖ
Suaug_Karštųjų patiekalų gamybos technologijos
Category:
Virėjo modulinė profesinio mokymo programa
Access
Teacher: VITA BRŪZGIENĖ
Suaug_Salotų ir garnyrų gaminimas, jų apipavidalinimas
Category:
Virėjo modulinė profesinio mokymo programa
Access
Teacher: VITA BRŪZGIENĖ
Teacher: MARYTĖ PETKEVIČIENĖ
Teacher: DAINA SINKEVIČIENĖ
Home